HATAY / ANTAKYA - Şehit Aydın Özer Ortaokulu

Şehit Aydın Özer Ortaokulu

AŞAĞIOBA MAH. AŞAĞIOBA SK. NO: 99/1 ANTAKYA / HATAY
Vizyon
Milli ve ahlaki değerlerimiz doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir. Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Bizler idareci, öğretmen bir bütün olarak gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız. Milli şuur ışığı altında ; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
07:50 -12:40
Özel Arabalar
AŞAĞIOBA MAHALLESİ AŞAĞIOBA SOKAK NO:99/1
Diğer Hususlar